Fight training

Mi az a Fight Training edzés?

A Fight Training edzés thai és kick box alapokra épül, amely a Krav Maga, mint Önvédelmi rendszer mellett segít a küzdelem technikákat fejleszteni, plusz segítség önbizalom, állóképességed növelésében, fittségben, ellenállóbb leszel, harci morálod is több lesz.

A Fight Training segít, hogy a látásszöged többfelé kinyíljon valamint segít, hogy több küzdelmi rálátásod legyen a harcra.

A Krav Maga minden Önvédelmi rendszer mellett elengedhetetlen, hogy ne legyen tapasztalata küzdősport technikákban.

A Thai box (vagy Muay thai) Thaiföldről származó pusztakezes harcművészet, amelyet a nyolc végtag tudományának is neveznek, mert a küzdelem során a bokszoló nem csak az ökleit, de a lábát, a térdét és a könyökét is használhatja.

A kick-box eredetileg Japánból származik, ahol már az 1950-es években is tartottak mérkőzéseket. Az Egyesült Államokban 1970-es évek közepe táján kezdték művelni, és valamivel később került át Nyugat-Európába. A kick-box első elnevezése sportkarate, majd all-style sportkarate volt, később egységesen a kick-box elnevezés használata vált elfogadottá.

Az alapítók egyik fő célja az volt, hogy az ütéseket és rúgásokat használó távol-keleti eredetű harcművészetek – a (japán eredetű) karate, a (koreai eredetű) taekwondo és a (kínai eredetű) kungfu, valamint a thaiföldi eredetű muay thai – mozgásanyagát továbbfejlesztve, azokat ötvözve a boksz technikákkal, egy önálló, deklaráltan verseny-centrikus küzdősportot hozzanak létre. A kick-box nem tagadja a tradicionális gyökereit, de önmagát nem harcművészetként, hanem egy modern küzdősportként határozza meg.

Hivatalosan 1985- ben kezdődött Magyarországon a full-contact irányzat, s abban az évben rögtön itt került sor a világbajnokságra.

Gyakori kérdések

Miért pont a Krav Maga és Fight Training?

Válassza a Krav Maga és Fight Traininget, ha hatékonyan szeretné fejleszteni önvédelmi és harci képességeit! Tapasztalt edzőink segítségével gyors eredményeket érhet el, ezzel pedig növelheti biztonságérzetét. Legyen felkészült és magabiztos helyzetben - válassza a Krav Maga és Fight Traininget ma!

Miért válaszd a Fight Traininget amely Thai-Kick box alapokat ad?

Válaszd a Thai-Kickbox alapokon nyugvó Fight Traininget, hogy a szintén fejleszd harcművészeti képességeidet! Tapasztalt edzőink segítségével elsajátíthatod a thai-kick box alapokat, növelve a dinamizmust és az erőnlétedet. Légy készen a kihívásokra, válaszd a Fight Traininget !

Miért válaszd a Budafok Wolf Teamet?

Válassz minket, a Budafok Wolf Teamet, ha élménydús Krav Maga és Fight Trainingre vágysz! Itt nemcsak a hatékony harctechnikát sajátíthatod el, de együtt érezheted a jó hangulatot, erős csapatot és kiváló kikapcsolódást. Lépj be hozzánk, és éld meg a harci képességeket fejlesztése mellett a közösség erejét is!

Kiknek ajánlott a fight training?

A Fight Training mindenki számára ajánlott, aki szeretné felpörgetni önbizalmát és új szintre emelni harci képességeit. Itt a kor csak szám, ahol a különböző szemlélettel kombinált fejlődést Krav Maga mellett fejlődhet. Legyen szó fiatalokról vagy idősebbekről, itt mindenki megtalálja a saját útját és sikerét!