Bemutatkozás

Krav Maga, Fight training, TRX és funkcionális edzés, személyi edzés és gyermek önvédelmi csoport a 22. kerületben a Budafok Wolf Team szervezésében.

Simon Csaba vagyok,

a Budafok Wolf Team alapítója.
A küzdősport iránti szenvedélyem az általános iskolás években kezdődött.

7 éves korom óta sportolok, Judóval kezdve, amelyet a Shotokan Karate követett 15 évesen, mindkét sportot versenyszerűen űztem.
A Judo és a Shotokan karate mellett még kipróbáltam a Taekwon-do-t, Kick Boksz-ot, Thai bokszot is.

Kihívásokat keresve egy ismerős által kerültem le Krav Maga edzésre, amelyet Szabó Balázs KMG Instruktor tartott. Rögtön magával ragadott a dinamika, a pörgés, az életszerűség, így nem is volt kérdés, hogy maradok és elkezdek Krav Magát tanulni, emellett kiegészítésképpen eljártam Kick Boksz, Thai Boksz, Savate edzésekre is, amelyet a mai napig igyekszem gyakorolni, bővítve a küzdősport iránti szenvedélyem.

2014 óta, immár oktatóként tevékenykedek, csoportos edzéseket és személyi edzéseket tartva. Ezen felül, a Fitness iparban is kibővítettem tudásomat, és mindent elsajátítottam, ami a fitneszhez tartozik. Az ilyen sokoldalú sporttevékenység és tudás kiváló fizikai és mentális erőnlétet biztosít. Számomra a küzdősportok és a fitnesz komoly életmódként is szolgálnak.

Amennyiben szimpatikusnak gondolsz, keress nyugodtan vagy várlak szeretettel az edzéseken.

Küzdj azért, amiben hiszel.

Simon Csaba

(KMG Csaba)

Krav Maga Instruktor E1
Karate Instruktor 2 Dan
Judo Instruktor 1 Dan
Ground Four Method Instruktor
TRX Instruktor
Fitness Instruktor